نقل و انتقالات آرشیو خبر ها
مأموریت ماسارا آغاز شد؛ نیمی از ترکیب یوونتوس در آستانه جدایی!

مأموریت ماسارا آغاز شد؛ نیمی از ترکیب یوونتوس در آستانه جدایی!

یوونتوس وارد یکی از مهم‌ترین مراحل بازسازی خود شده است. باشگاه برای تأمین بودجه خریدهای جدید، آماده ایجاد تغییرات گسترده در فهرست تیم است و چندین بازیکن در آستانه جدایی قرار دارند.

 

گزارش گاتزتا دلو اسپورت از وضعیت خروجی‌های احتمالی یوونتوس:

 

میشله دی گرگوریو در فهرست خروجی‌ها قرار گرفته است؛ هرچند خودش ترجیح می‌دهد به‌عنوان دروازه‌بان دوم در تیم بماند. باشگاه در حال بررسی بازار برای پیدا کردن مقصدی مناسب برای اوست.

 

ژوائو ماریو ممکن است راهی یکی از تیم‌های سری‌آ شود؛ فیورنتینا به او علاقه دارد. بازگشت به فوتبال پرتغال نیز یکی دیگر از گزینه‌های پیش روی اوست.

 

فدریکو گاتی در شرایط نامشخصی قرار دارد. او می‌خواهد نقش اصلی در تیم داشته باشد، نه یک بازیکن ذخیره. آینده‌اش تا حد زیادی به وضعیت برمر وابسته است.

 

لوید کلی با توجه به علاقه یووه به موهارموویچ و لوکومی، ممکن است از تیم جدا شود. حضور هم‌زمان سه مدافع چپ‌پا بعید است و چند باشگاه مطرح لیگ برتر انگلیس وضعیت او را زیر نظر دارند.

 

خوان کابال مورد توجه چند باشگاه اسپانیایی قرار گرفته، اما هنوز پیشنهاد جدی و رسمی وجود ندارد. انتقال دائمی او در شرایط فعلی دشوار به نظر می‌رسد.

 

تئون کوپماینرز یکی از گزینه‌های خروج است، اما باشگاهی باید پیدا شود که حاضر باشد دست‌کم حقوق بالای او را پرداخت کند. از انگلیس علاقه‌هایی وجود داشته، اما هنوز هیچ مذاکره جدی شکل نگرفته است.

 

آرتور ملو بار دیگر به یوونتوس بازگشته و این موضوع دوباره به یک معضل مالی برای باشگاه تبدیل شده است؛ چرا که همچنان هزینه قابل توجهی روی دست یووه می‌گذارد.

 

نیکو گونزالس علاقه‌ای به بازگشت ندارد و امیدوار است اتلتیکو مادرید او را حفظ کند. همچنین ممکن است از او به‌عنوان بخشی از معامله احتمالی برای جذب الکساندر سورلوث استفاده شود.

 

ادون ژگرووا مورد پسند اسپالتی است، اما سرمربی یووه به دنبال وینگری قابل‌اعتمادتر است. بنابراین احتمال پایان حضور او در تورین وجود دارد، البته در صورت رسیدن پیشنهاد مناسب.

 

لوئیس اوپندا شانس بسیار کمی برای ماندن دارد. باشگاه تنها پیشنهادهای قرضی را بررسی خواهد کرد، زیرا فروش او در حال حاضر به دلیل ارزش دفتری 44 میلیون یورویی تقریباً غیرممکن است.

 

جاناتان دیوید تمایل دارد در یوونتوس بماند، اما اسپالتی او را در برنامه‌های فنی خود نمی‌بیند و تصمیمش در این مورد تغییر نخواهد کرد.

 

آرکادیوش میلیک نیز شرایطی مشابه دیوید دارد؛ مهاجمی که هنوز در فهرست تیم حضور دارد، اما از نظر فنی تضمینی برای آینده محسوب نمی‌شود.

 

منبع: جیووانی آلبانزه | گاتزتا دلو اسپورت


«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
حسین صالحی
حسین صالحی«مدیر سایت»
ارتباط با نگارنده: